2012-12-03 08:24:40• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Mérleg - Nagyszerű nap vár rád!

Napi horoszkóp december 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


Ez egy erős nap lesz. A Hold az Oroszlán jegyében elárulja, hogy ma nagyon öntudatos lesz a fellépésed. A továbbiakban a Nap Jupiterrel lép kapcsolatra. Ez kimondott siker-konstelláció. Talán van egy terved, amit már régóta meg akarsz valósítani. Ez pont a megfelelő nap ehhez. Lehet az is, hogy kívülről érkezik a szerencse. Ezen azt értem, hogy valakinek javaslata van a számodra, ami megmutatja, hogy sokra becsül téged. Mindenesetre estére lesz okod büszkének lenni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


A mai napon nem állsz az első sorban, amikor a kozmikus szerencsét osztják. A Hold az Oroszlán jegyében áll, és ezzel kedvezőtlen quadrát fényszögben áll a te jegyeddel. Ezenkívül meg fogod állapítani, hogy másoknak több a szerencséjük, előnyben részesítik őket, gyorsabbak és jobbak nálad. Bosszantó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


Széles és kényelmes úton haladhatsz előre. Jupiter és a Nap szemben állnak egymással, melynek hatása szerdáig kitart. Ehhez ma még az Oroszlán jegyében álló Hold is hozzájárul. Könnyen el tudom képzelni, hogy már kora reggel nyugtalan leszel, felkelsz, és lendületesen, énekelve vagy fütyörészve kezded a napot. Ezt a lendületet egész nap megtartod. A Hold az Oroszlán jegyében Jupiterrel szerencsét hozó szextil, a Nappal pedig trigon fényszögben kapcsolódik össze. Ha Ikrek jegyű lennék, ma este lottóznék…

 

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


A mai nap még nem a legjobb. Nyűglődnöd kell, és sem erőd sem kedved nincs a nagy teljesítményekhez. Félreértések teszik számodra nehézzé ezt a napot, de megbirkózol mindennel. Este a Hold Jupiterrel lép kapcsolatra, és pompássá teszi a nap befejezését.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Hétfőn már úgy érzed magad, mint egy gyerek, aki bebújt szülei közé az ágyba, és végre biztonságban tudja magát. A „papád” a Nap, és szép trigon fényszögben áll a te jegyeddel. „Mamádat” a Hold játssza, aki közel áll hozzád a saját jegyedben. Délután a ravasz Szaturnusz lép közbe: utadba kerül egy probléma. Azonban Jupiter, Merkúr és a Nap befolyásának hála, pontosan odafigyelsz, felfedezed a csapdát – és máris tudod a megoldást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


Ne hagyd magad hajszolni, nyomás alá helyezni. Ezt meg tudod tenni, bár környezetedben elég hektikusan alakulnak a dolgok. Azonban nagyszerű csillagzataid hatására te magad vagy a nyugalom. Tisztává lesz előtted, hogy ez a jobb út: nyugodtan közeledni a feladatokhoz, lépésről lépésre haladni, és a végén mégis leelőzni a többieket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Nagyszerű nap vár rád. A Nap Jupiterrel találkozik, és te azok között vagy, akik ebből a legtöbb hasznot húzzák. Ezek a csillagok fokozzák kapcsolatkereső kedvedet. Szeretnél jobban törődni mindazokkal az emberekkel, akiket szeretsz. Biztosan felhívod telefonon egy barátnődet vagy cimborádat, hogy megbeszélj vele egy találkozót. Nagyszerű kilátásaid vannak arra is, hogy ma sikert érj el. Nagy dolgot is véghez tudsz ma vinni.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Lehet, hogy van egy ötleted – és túl korán beszélsz róla. Csak figyelmeztetni tudlak: jobb, ha visszafogod magad, és ez az egész hétre vonatkozik. A dolog csak egy helyen van jó helyen, nevezetesen a te kezedben! Érted, hogyan gondolom? A Nap és Jupiter nyomás alá helyez, és a Hold sem kedvez neked az oroszlán jegyében. Várd ki a te idődet. Ne pazarold az energiádat! Aki ismer, megfelelően fogja értékelni magatartásodat.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Nagy lendülettel és tűzzel kezded ezt a hetet. A Hold az Oroszlán jegyében a Nappal és Jupiterrel szövetkezve felelős ezért: a boldogság ma számodra azt jelenti, ha van az oldaladon valaki, akivel jól tudsz beszélgetni. Egy intenzív beszélgetés ma többet jelent, mint valami látványos vállalkozás. Ellazulsz, ha egy jó barátoddal vagy barátnőddel töltöd az időt, mindegy, hogy ez otthon vagy egy közös étkezés során történik.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


A mai napon főleg az emberi kapcsolatok terén vannak jó esélyeid. Kisugárzásodat Mars, Vénusz és Jupiter jó adag erotikával fűszerezi. Teljesen természetes maradsz, és mégis – vagy éppen ezért – hihetetlenül vonzó hatással leszel másokra. Este elégedett, sőt talán még boldog is leszel.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold pont e te jegyeddel szemben, az Oroszlán jegyében áll, erőt és bátorságot kölcsönöz neked. Mivel a Napra és Jupiterre is hagyatkozhatsz, magad is csodálkozni fogsz elkötelezettségeden. Még a valóban nehéz és megerőltető tevékenységeket is könnyedén elvégzed. Ráadásul elismerést is bezsebelsz teljesítményedért, és ez még jobban motivál.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Ma mindkét kezed tele van munkával, alig tudod kifújni magad, megállapítod azonban, hogy fekszik neked az ilyen kompakt program. Érzed, hogy szükség van rád, becsülnek, és elfogadnak. A Hold és Jupiter harmonikus trigon fényszögben találkoznak, és szép estét szereznek neked,

 

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: